Liderul PNL Sector 1 Vlad Moisescu a declarat, vineri, ca in sedinta conducerii centrale a partidului a fost acuzat de presedintele PNL, Crin Antonescu, de "tradare" a partidului si de faptul ca a fost de partea lui Traian Basescu la referendumul de demitere a sefului statului.

Moisescu a fost intrebat ce i s-a reprosat de catre conducerea PNL, avand in vedere ca a fost propusa schimbarea sa de la sefia PNL Sector 1.

"Tradare ... ce-am mai facut, stati putin. La referendum am fost de partea lui Basescu, cam asta e", a raspuns Moisescu.

"Am spus ca de 22 de ani nu am tradat partidul niciodata, de 11 ani am cele mai bune rezultate din Bucuresti, asta e tot", a mai spus Moisescu.

El a mentionat ca nu va pleca "niciodata" din PNL si ca in cadrul sedintei BPC au fost colegi care i-au luat apararea.

In ceea ce priveste candidaturile la alegerile parlamentare validate de organizatia Sectorului 1 a PNL, Moisescu a sustinut ca nu crede ca se vor schimba.

"Lista mi se pare ca e cea propusa de sector", a spus Moisescu, precizand ca nu se pune problema schimbarii candidaturii lui Calin Popescu Tariceanu sau a lui Ludovic Orban.

Moisescu a precizat ca cel mai probabil va avea loc o conferinta de presa, spre seara, a liderilor PNL Sector 1.

Biroul Politic Central al PNL a aprobat, la solicitarea presedintelui partidului, Crin Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul National Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, in frunte cu Vlad Moisescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.