Presedintele PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, a anuntat, vineri, ca BPC al partidului a decis sa propuna Consiliului National Executiv dizolvarea conducerii filialei PNL Sector 1, iar interimatul sa fie preluat de catre el pana la clarificarea situatiei.

Potrivit MEDIAFAX, Nicolaescu a precizat ca votul a fost exprimat in mod secret la nivelul BPC.

"Biroul Politic Central face propuneri catre Consiliul National Executiv. In acest moment, decizia care s-a luat de catre BPC este sa schimbe din functie presedintele organizatiei PNL Sector 1 si sa dizolve Biroul Politic de Sector. Prin vot secret s-a realizat acest lucru, si tot prin vot s-a propus ca interimatul functiei de presedinte sa fie preluat de presedintele Consiliului de Coordonare pe Bucuresti, in speta eu, urmand ca, daca se va vota si in CNEx, aceasta propunere de schimbare a presedintelui si de dizolvarea a Biroului Politic de sector, sa se faca nominalizarea de presedinte interimar, iar eu sa vin in CNEx cu propunere de Birou Politic interimar", a declarat Nicolaescu.

El a mentionat ca s-a reporsat o "conducere slaba a organizatiei, o nerespectare intru totul a hotararilor conducerii centrale a partidului".

"Au fost circa 25 de voturi pentru si sase impotriva", a mai spus Nicolaescu.

Anterior, surse politice declarau pentru MEDIAFAX ca Biroul Politic Central al PNL a aprobat, la solicitarea presedintelui partidului, Crin Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul National Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, in frunte cu Vlad Moisescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.