Vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, a declarat ca subiectul fuziunii cu PNG condus de George Becali nu a fost adus in discutia conducerii partidului, afirmand ca banii omului de afaceri nu sunt un argument convingator pentru o astfel de decizie.

"Nu a existat o discutie in forul de conducere, dar banuiesc ca nu a existat un for de conducere de cand a fost intalnirea aceasta", a spus Fenechiu despre subiectul intrarii lui Becali in PNL, transmite MEDIAFAX.

Fenechiu a evitat sa precizeze daca este impotriva acestei idei, insa a afirmat ca ratiunea banilor nu ar trebui sa fie motivul unui astfel de demers.

"De regula gandesc de doua ori inainte de a face o astfel de afirmatie (...) Sub nicio forma nu facem o fuziune pentru un sediu, fie el si de un milion (de euro, n.r.). Nu e asta principalul argument. Intr-adevar, in campanii e nevoie de fonduri si noi, PNL, chiar daca suntem un partid elitist, nu am fost niciodata experti in a atrage fonduri la fel ca celelalte partide mari din Romania, dar chiar si asa nici acesta nu este un argument convingator", a mai sustinut Fenechiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.