Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu a declarat, joi, ca nu sustine ideea intrarii lui George Becali in partid, deoarece nu-i plac "cocktail-urile de orice" in politica.

Intrebat daca ar sustine intrarea europarlamentarului George Becali in PNL si cum s-ar vedea in postura de coleg de partid cu acesta, Diaconu a raspuns: "Mie nu-mi plac lucrurile astea, amestecurile astea, cocktail-urile astea de orice", a comentat senatorul, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca nu va sustine aceasta idee.

Europarlamentarul George Becali a sustinut, intr-o interventie la RTV, ca in urma cu trei-patru zile a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a discuta despre fuziunea PNG cu PNL.

"Eu am vorbit cu domnul Antonescu, mi-a spus asa: "Gigi nu vreau sa iau eu hotararea, din punctul meu de vedere, eu vreau (...) I-am spus, ca simplu membru PNL vin cu un sediu care costa 1 milion de euro, cu 2- 3% simpatie, vin cu imaginea mea si nu vreau sa candidez. Intru in lupta electorala in decembrie, numai daca mi-o cer ei, daca este nevoie sa lupt", a declarat Becali pentru RTV.

El a relatat ca i-ar fi spus liderului liberal ca poate veni in PNL pentru statutul de simplu membru de partid, urmand ca sediul in valoare de 1 milion de euro sa intre in proprietarea PNL.

"Nu vreau sa candidez. Eu am cerut asa: Vin cu un sediu care costa un milion de euro si, daca fac fuziunea, intra in patromoniul PNL. Si vin cu toata imaginea mea si nu cer nimic. Vreau doar un post de europarlamentar peste 2 ani si, peste inca un an jumatate sau doi sa candidez, la parlamentare pentru Romania", a mai adaugat Becali.

Liderul PNL Puiu Hasotti afirma, potrivit RFI, ca nu este foarte incantat de o fuziune cu Partidul Noua Generatie, el precizand ca o decizie in acest sens ar trebui luata dupa alegeri.

"Personal, dar e o chestie spusa la rece si pe picior, nu as fi foarte incantat de un asemenea gest politic din partea PNL, care sigur, se poate intampla sau nu se poate intampla. Eu cred ca negocierile, decizia trebuie luata dupa alegerile parlamentare", a declarat Hasotti, potrivit realitatea.net.

Citeste si:
Gigi Becali, declarații total neașteptate despre situația lui...
Gigi Becali, declarații total...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.