Reprezentantii partidelor de dreapta PDL, ICCD, PNTCD, PNR si FCD au lansat, miercuri, manifestul politic "Romani, sus inima! Romania are viitor".

Cele cinci partide au fost reprezentate de Vasile Blaga (PDL), Mihai Razvan Ungureanu (ICCD), Aurelian Pavelescu (PNTCD), Mihail Neamtu (PNR) si Adrian Paphagi (FCD).

Potrivit hotnews.ro, fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat ca acest manifest reprezinta "o promisiune ca putem depasi ceea ce, intamplator, ne desparte, regasindu-ne in teritoriul acelorasi principii si valori".

"Scopul aceste aliante este promovarea unei politici indreptate exclusiv catre cetateanul roman, care sa nu tina cont de interese de grup si sa reliefeze ceea ce aceasta s, ocietate are acum nevoie, unitate si un viitor mai bun", a mai adaugat Mihai Razvan Ungureanu.

"Azi, PDL isi exprima intentia de a-si uni fortele cu alte formatiuni politice profund afectate de criza din ultimele doua luni, in vederea respectarii valorilor democratice si ale statului de drept. Aceasta alianta se naste in mod democratic, natural, pentru ca ceea ce s-a intamplat in Romania ne obliga la actiune comuna. In ultima perioada, Romania a trecut prin cea mai profunda criza politica si economica de dupa 1989. Este inceputul unei lupte adevarate pentru castigul dreptei", a declarat presedintele PDL Vasile Blaga, conform adevarul.ro.

"Prin semnarea acestui manifest, PNTCD revine pe prima scena a politicii romanesti si este un preambul al aliantei de dreapta care va participa la alegerile de la sfarsitul anului. Obiectivul PNTCD este reconstructia lumii rurale si revenirea la principiile morale in politica", a mai declarat si presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu.

Citeste si:
Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE
Mihai Razvan Ungureanu a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.