Ministrul delegat al Administratiei, Radu Stroe, a declarat duminica, referitor la actualizarea listelor electorale, ca s-au primit toate datele din teritoriu si ca acestea sunt de natura sa rastoarne situatia de la Curtea Constitutionala.

Potrivit lui Stroe, ultimele date necesare pentru actualizarea listelor au fost primite in cursul noptii de sambata spre duminica si ca urmatoarea etapa este centralizarea acestora, relateaza MEDIAFAX.

Intrebat daca rezultatele acestor demersuri sunt natura sa rastoarne situatia de la Curtea Constitutionala, ministrul delegat al Administratiei a raspuns: "Da".

MAI spera sa finalizeze actualizarea listelor electorale luni

Radu Stroe a mai spus ca, in cadrul procesului de actualizare a listelor, au fost depistate persoane cu actele de identitate expirate "nu de o luna, doua, ci de doi, cinci sau sapte ani".

Tot ministrul delegat al Administratiei, Radu Stroe, a raspuns, sambata, unei intrebari privind eventuale schimbari majore care ar putea aparea dupa centralizarea datelor din teritoriu, spunand ca "va fi interesant".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.