Presedintia a comunicat in mod oficial predarea functiei de catre Basescu presedintelui interimar Antonescu.

Administratia Prezidentiala anunta ca a fost predata functia de presedinte al Romaniei, de catre Traian Basescu, presedintelui interimar Crin Antonescu.

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu a predat functia de presedinte al Romaniei marti, 10 iulie 2012, presedintelui interimar, domnul Crin Antonescu", se arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, este presedinte interimar al Romaniei, a decis luni CC, constatand ca procedura de suspendare a lui Traian Basescu din functia de sef al statului a fost respectata.

Traian Basescu isi va lua echipa de consilieri si oameni de imagine cu el.

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, si-a depus demisia din functia de consilier de stat si coordonator al Departamentului de Comunicare Publica din Administratia Prezidentiala, el urmand sa lucreze la campania lui Basescu pentru referendumul din 29 iulie.

"Mi-am depus incepand de azi demisia din functie. Voi lucra la campania pentru referendum a presedintelui Basescu", a declarat Bogdan Oprea, pentru MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.