Problema principala a PDL este obtinerea credibilitatii, este de parere europarlamentarul democrat-liberal Cristian Preda.

Europarlamentarul a replicat vizavi de declaratia lui Theodor Stolojan privind liderii-navetisti ca, in acest moment, “problema principala nu este daca navetistii sunt sau nu capabili sa se implice in conducerea partidului, ci cum obtine PDL credibilitate”.

"Trebuie sa vedem fondul problemei, si anume plusul de credibilitate de care are nevoie PDL, si sa nu ne pierdem in detalii. Este vorba despre ceea ce putem castiga in acest moment dincolo de voturile din 10 iunie, pentru ca, daca USL ramane la nivelul voturilor obtinute in urma cu o saptamana, reprezentarea PDL in Parlament va fi modesta, in conditiile votului majoritar intr-un tur", a adaugat Preda, potrivit realitatea.net.

Cristian Preda alaturi de vicepresedintii demisionari Monica Macovei si Sever Voinescu vor sa depuna motiune pentru functia de presedinte al PDL, la algerile interne din 30 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.