Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan considera ca Partidul Democrat Liberal are nevoie de o formula de conducere care sa aiba credibilitate si legitimitate.

“Partidul se afla la ora actuala in Opozitie, nu poate fi lipsit de o conducere, atat timp cat presedintele partidului si-a dat demisia si ceilalti din BPN si-au dat demisia, partidul are nevoie urgenta, potrivit statutului, de o formula de conducere care sa aiba credibilitate, legitimitate, pentru ca nu poti sa intri in vara cu partidul cu o conducere in care lumea nu are incredere”, a declarat Theodor Stolojan pentru RFI Romania.

Blaga nu exclude candidatura la sefia PDL

El a mai afirmat ca din pozitia de Opozitie conducerea PDL trebuie sa aiba oameni prezenti 24 de ore din 24, luptand pentru partid. “Nu poti sa ai in conducerea partidului navetisti”, considera Stolojan. Citeste si reactia europarlamentarului PDL Cristian Preda fata de aceasta declaratie a lui Stolojan.

Cine mai vrea sa conduca PDL?

Despre posibilitatea conducerii PDL de catre Mihai Razvan Ungureanu, europarlamentarul afirma ca il vede in partid si crede ca poate ajunge lider al formatiunii, dar este nevoie sa cunoasca partidul inainte de toate.

Citeste si Ungureanu, o solutie pentru conducerea PDL?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.