Preda, Macovei si Voinescu vor sa depuna motiune pentru candidatura la functia de presedinte PDL.

Vicepresedintii demisionari Monica Macovei si Sever Voinescu impreuna cu europarlamentarul PDL Cristian Preda doresc sa depuna motiune pentru functia de presedinte al PDL, scrie MEDIAFAX.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca in sedinta Colegiului Director, la care a participat ca invitat, a solicitat derogare de la criteriul vechimii prevazut in Statutul partidului, pentru candidaturile la functii in cadrul formatiunii.

Cristian Preda a mai declarat ca el, Monica Macovei si Sever Voinescu vor initia o motiune pentru candidatura la functia de presedinte al PDL, la Conventia Nationala Extraordinara din 30 iunie. Preda a precizat ca inca nu au hotarat cine va conduce motiunea si ca se vor consulta in acest sens.

Presedintele demisionar al PDL Emil Boc a declarat, duminica seara, ca o conventie nationala extraordinara a PDL va avea loc pe 30 iunie, iar marti urmeaza sa aiba loc o sedinta a Consiliului National de Coordonare (CNC) al partidului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.