Partidul Democrat Liberal a decis sa organizeze o Conventie Extraordinara pentru alegerea unei noi conduceri, dupa ce actuala conducere a demisionat.

Decizia a fost luata cu 36 de voturi pentru si 14 impotriva in cadrul Colegiului Director al partidului, reunit duminica la Palatul Parlamentului, relateaza realitatea.net.

Presedintele demisionar al PDL Emil Boc a declarat, duminica seara, ca o conventie nationala extraordinara a PDL va avea loc pe 30 iunie, saptamana viitoare, marti, urmand sa aiba loc o sedinta a Consiliului National de Coordonare (CNC) al partidului.

Potrivit surselor citate, Vasile Blaga s-a abtinut de la vot.

Emil Boc, Elena Udrea, Monica Macovei, Sever Voinescu, Teodor Paleologu, Roberta Anastase au fost printre cei 14 democrat-liberali care au votat pentru prelungirea pana dupa alegerile generale a mandatului conducerii interimara a PDL, au declarat, duminica seara, pentru mediafax.ro, surse din PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.