Colegiul National Director al PDL se reuneste duminica, de la ora 17.00, la Palatul Parlamentului.

Reuniunea va fi urmata de o conferinta de presa la sediul central al PDL. Evenimentul vine in continuarea Colegiului Director National al PDL tinut cu trei zile in urma, cand presedintele Partidului Democrat Liberal si intregul Birou Permanent National si-au prezentat demisiile.

Senatorul democrat-liberal Mihai Stanisoara a declarat duminica pentru o televiziune din Drobeta Turnu Severin ca la Conventia Nationala extraordinara a PDL, care se va organiza la o data ce se va stabili duminica in cadrul Colegiului Director, va candida pentru o functie de conducere in partid.

Stanisoara a mai precizat ca Vasile Blaga are "toate atuurile" pentu a prelua conducerea, dar a exclus posibilitatea ca Mihai Razvan Ungureanu sa ajunga in fruntea democrat-liberalilor intrucat partidul trebuie condus de cineva care il cunoaste din interior si are vechime, relataza hotnews.ro.

Seria demisiilor din PDL a continuat duminica. Deputatul PDL Petru Movila a anuntat ca va demisiona din functia de secretar general al PDL Iasi, cerand totodata ca intreaga conducere a filialei judetene sa-si depuna mandatul, din cauza rezultatelor slabe inregistrate la alegerile locale.

"Am scos un rezultat prost, trebuie sa ne asumam acest lucru. Eu renunt la postul de secretar general. Probabil ca si alti colegi din BPJ vor demisiona. Intreaga conducere ar trebui sa plece si sa vina alti oameni”, a afirmat Petru Movila, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.