Politica 24 Mai 2012 11:04
Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC) a instiintat miercuri instanta care judeca recursul in dosarul “Trofeul Calitatii” ca nu se constituie parte civila pentru ca nu a suferit niciun prejudiciu financiar-contabil.

ISC a depus, marti, la dosarul "Trofeul calitatii", un document semnat de noul sef al institutiei, Constantin Grajdan, prin care arata ca institutia nu se constituie parte civila in aceasta cauza.

Constantin Grajdan, cel care a facut aceasta mutare-surpriza, a fost numit de Victor Ponta in functie vineri, scrie gandul.info.

Bodu: Curtea de Conturi trebuie sa se autosesizeze in cazul renuntarii ISC in "Trofeul Calitatii"

Intrebat cum se explica faptul ca la doar patru zile lucratoare de la numirea sa in functie de catre Victor Ponta a luat aceasta decizie curajoasa, Constantin Grajdan a dat un raspuns halucinant: "Am facut acest lucru si pentru ca se implinesc 150 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a infiintat aceasta structura".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.