Premierul Victor Ponta a caracterizat-o pe Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, ca fiind lipsita total de ratiune.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, i-a transmis ministrului Muncii, Mariana Campeanu, ca sufera de o tulburare psihica majora si ca are pusee de delir acut.

Anastase despre Ponta: Devine pe zi ce trece mai periculos

Anastase a reactionat astfel dupa ce ministrul a fost citat in presa afirmand ca presedintele Camerei Deputatilor ar trebui sa justifice de unde a avut bani sa dea sute de milioane pentru beculete de Craciun, sa plimbe primarii PDL in Antalya si la Mamaia de 1 Mai, sa cumpere mii de biciclete care sunt in subsolul unei crame din Ploiesti si pe care vrea sa le dea in campania electorala.

Premierul a tinut sa reactioneze la aceste declaratii ale presedintelui Camerei Deputatilor.

"Solicitarea mea catre dumneavoastra a fost si ramane de a avea o pozitie institutionala, decenta si civilizata in raporturile cu presedintele tarii si cu Parlamentul, dar asta nu inseamna ca o sa accept gesturi incalificabile la adresa dumneavoastra, ca membri ai Guvernului. Cred in solidaritatea noastra ca echipa si in faptul ca, daca oferim respect celorlalte institutii, trebuie sa primim acelasi respect, altfel lucrurile nu pot evolua decat intr-o directie pe care cred ca nu o dorim, cei care mai avem ratiune si bun-simt, nu ma refer la altii care vad ca dovedesc lipsa totala a acestor calitati absolut necesare la conducerea unei institutii publice", a spus Ponta ministrilor, la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului, scrie MEDIAFAX.

El a aratat ca despre aceste pozitii publice "inacceptabile si incalificabile" ale presedintelui Camerei Deputatilor la adresa unui membru al Guvernului va trebui discutat la prima intalnire dintre reprezentantii Guvernului si cei ai Parlamentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.