Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat ca Victor Ponta, in lipsa unor solutii, ameninta cu moartea oamenii politici si ca liderul PSD va ajunge sa ii ameninte la fel si pe romani, ea precizand ca a avertizat "asupra derapajelor psihiatrice ale acestui personaj".

"Limita a fost depasita de mult. Astazi Victor Ponta, in lipsa unor solutii, ameninta cu moartea oameni politici. Maine, in lipsa voturilor, va ameninta cu moartea romanii care nu cred si nu pot sa creada in el", a spus Anastase.

Ponta despre asumarea raspunderii in scandalul pensiilor: Nici sa-i impusti nu e suficient

Ea a aratat ca romanii trebuie sa stie aceste lucruri si sa le sanctioneze. "Am avertizat, mai intai in gluma, pe urma din ce in ce mai serios, asupra derapajelor psihiatrice ale acestui persoanaj. El devine pe zi ce trece mult mai periculos", a precizat Roberta Anastase, potrivit MEDIAFAX.

Ea a l-a criticat atat pe deputatul PSD Adrian Solomon, care l-ar fi amenintat cu moartea pe premier, cat si pe senatorul PSD Lia Olguta Vasilescum care, potrivit liderului PDL, flutura amenintari cu moartea la adresa oamenilor politici.

Anastase a mentionat ca pe Victor Ponta nu-l intereseaza soarta pensionarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.