Politica 8 Mai 2012 23:26
Presedintele Traian Basescu nu si-a iesit din postura de “profesor” nici in cazul noului Executiv condus de Victor Ponta si a prezentat noilor ministri cateva teme de lucru pentru perioada care urmeaza.

“M-as astepta la o continuare a ceea ce s-a facut bun in reformarea statului. Poate ca Legea Sanatatii si Legea reorganizarii administrative pot fi promovate pana la alegeri. Nu am dreptul moral sa raman impasibil daca un proces de restauratie s-ar produce de exemplu in Educatie, Munca sau Justitie”, a declarat Basescu.

De asemenea, seful statului le-a recomanda noilor ministri sa gaseasca solutii pentru crearea de noi locuri de munca. “Exploatarile de aur si de cupru sunt o solutie datorita cresterii pretului acestor marfuri. Modul in care poate fi facut acest lucru tine de fiecare Guvern. Ma astept la o buna colaborare. In mine veti avea un bun partener. Va doresc succes pentru ca succesul dumneavoastra depinde viitorul tarii”, a conchis presedintele Romaniei.

Citeste si Basescu: Romania nu mai are resurse de a crea locuri de munca


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.