Politica 3 Mai 2012 14:22
Premierul desemnat Victor Ponta a anuntat, joi, ca, pentru a nu pune in pericol investirea intregului Guvern si pentru a nu crea niciun fel de animozitate, a decis ca Victor Alistar sa nu faca parte din ministrii pe care ii va propune acum Parlamentului, precizand ca nu va face o alta nominalizare.

Premierul desemnat a spus ca nominalizarea lui Alistar a fost criticata, imediat, de catre adversarii politici, cum ar fi purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, dar si de catre presa.

El a adaugat ca, in aceste conditii, pentru a nu crea animozitate si pentru a nu pune in pericol investirea Guvernului, a decis ca Victor Alistar sa nu faca parte din lista ministrilor pe care ii propune Parlamentului, informeaza MEDIAFAX.

Presedintele PSD a mai spus ca ideea unui departament in subordinea Guvernului pentru transparenta si pentru relatia cu societatea civila este buna si ramane in vigoare. "Nu voi propune un alt nume", a mai spus Ponta.

El a adaugat ca asteapta o decizie finala in legatura cu Alistar, iar apoi il asteapta cat de repede in echipa guvernamentala.
Ponta declarase anterior ca daca vor fi elemente neclare in privinta lui Victor Alistar, atunci va face, pana luni, alta nominalizare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.