Politica 2 Mai 2012 11:15
Victor Alistar are interdictie de a ocupa functii publice timp de trei ani, pana in 7 august 2012, ca urmare a actului de constatare a incompatibilitatii sale, ramas definitiv in august 2009.

Institutia a constatat in 2009 ca Teodor Victor Alistar s-a aflat, in perioada 23 ianuarie 2007 - 1 martie 2009, in stare de incompatibilitate. El a detinut, concomitent, calitatile de functionar public - purtator de cuvant in cadrul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, director executiv in cadrul Asociatiei Romane pentru Transparenta, incepand cu anul 2004, si avocat definitiv in cadrul Cabinetului individual de avocatura "Alistar Teodor Victor", incepand cu 23 ianuarie 2007 si pana la data constatarii.

Ponta: Daca Alistar nu este compatibil, fac alta nominalizare

"Lui Alistar Teodor Victor i se aplica sanctiunea prevazuta de dispozitiile art. 25, alin. (2) din actul normativ amintit, in sensul decaderii din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica, cu exceptia celor electorale, pe o perioada de 3 ani, de la data ramanerii definitive a actului de constatare, respectiv pana la data de 07.08.2012", a precizat ANI, citeaza MEDIAFAX.

Ponta si-a anuntat ministrii: Lista noului Guvern

Victor Alistar a fost propus de premierul desemnat Victor Ponta pentru functia de ministru delegat la primul-ministru pentru strategii guvernamentale, transparenta si relatii cu societatea civila.

Citeste si
Ponta, incepe cu stangul: Trei ministri propusi sunt cu probleme


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.