Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat ca parlamentarii democrat-liberali vor fi prezenti la sedinta la care se va dezbate motiunea de cenzura a opozitiei.

"Daca sunt parlamentari PDL care merg pe varianta caderii guvernului, sanctiunea nu poate fi din punct de vedere politic decat cea mai dura, adica excluderea", a precizat Voinescu, dupa sedinta BPN al PDL.

Voinescu a aratat ca nu stie daca motiunea opozitiei a fost semnata si de parlamentari ai PDL deoarece nu a vazut aceasta motiune, ea nefiind inca depusa la Parlament. "Nu stiu daca au semnat, este ce ne spune PSD. Motiunea nu a fost depusa, nu am vazut-o, nu s-a discutat in BPN", a raspuns Sever Voinescu, potrivit MEDIAFAX.

"Este un exercitiu democratic, nu va trece, Guvernul va proba ca se bazeaza pe o majoritate parlamentara transparenta asumata clar. Atitudinea noastra este consecventa, vom fi prezenti pentru asigurarea cvorumului de sedinta, dar nu vom vota, dand posibilitate opozitiei sa ne arate ca are majoritate", a precizat Sever Voinescu. El a mai spus ca la acest vot trebuie vazut cine sustine Guvernul si cine nu, referindu-se atat la grupurile parlamentare, cat si la parlamentari.

USL va depune, miercuri dupa-amiaza, motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ungureanu.

Citeste si Kelemen Hunor: Deputatii UDMR se vor prezenta la motiune fara sa voteze


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.