Presedintele fondator al PNL, Radu Campeanu, a declarat ca a vorbit cu Andrei Chiliman si l-a sfatuit pe primarul Sectorului 1 sa nu demisioneze din PNL.

"Am vorbit ieri cu dansul si i-am spus punctul meu de vedere. Sfatul pe care eu imi permit sa i-l dau este sa nu demisioneze. Probabil ca o sa vorbesc si cu Crin Antonescu, ca sa inteleaga odata ca el daca e presedinte de partid trebuie sa aiba un echilibru in judecata si in hotarari si nu sa se repeada cu tot felul de sanctiuni sau semne, manifestari ale unei suparari pe care a avut-o fata de unul sau de altul", a declarat presedintele fondator al PNL pentru RFI Romania.

Andrei Chiliman, inlocuit la sefia PNL Bucuresti

Intrebat cine ar pierde prin eventuala demisie a lui Andrei Chiliman, primarul sau partidul, Campeanu a afirmat ca si unul si altul ar pierde. “Sigur ca partidul pierde prin asemenea incidente nefericite si imi pare rau ca domnul Crin Antonescu se preteaza la asa ceva, mai ales acum, atat de aproape de alegeri. Este o greseala si de tact si de viziune politica!", considera Radu Campeanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.