Consiliului National Executiv al partidului s-au inregistrat 36 de voturi "pentru", opt voturi "impotriva", iar trei voturi au fost nule pentru inlocuirea lui Andrei Chiliman din functia de presedinte al PNL Bucuresti.

Potrivit Realitatea TV, motivul pentru care Chiliman a fost inlocuit de la sefia organizatiei din Capitala ar fi neintelegerile cu Crin Antonescu, presedintele PNL.

Chiliman a fost inlocuit la sefia organizatiei din Capitala cu deputatul Eugen Nicolaescu. Pentru numirea lui Nicolaescu s-au inregistrat 39 de voturi "pentru", sapte voturi "impotriva", iar unul a fost declarat nul.

De asemenea, Crin Antonescu a anuntat ca, la sefia PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu a fost inlocuit cu Adrian Neacsu, iar la PNL Sector 4 Geani Dinu a fost inlocuit cu Daniel Chitoiu, informeaza MEDIAFAX.

Antonescu a explicat ca, prin numirea lui Adrian Neacsu la sefia PNL Sector 2, a fost vacantat un post de vicepresedinte al PNL Bucuresti, functie in care a fost numita Mariana Campeanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.