Deputatul Oana Niculescu Mizil si-a anuntat, marti, in plenul Camerei, demisia din grupul social-democratilor, ea precizand ca poarta discutii cu toate partidele in afara PSD si PNL si ca va decide in cateva zile ce oferta va accepta.

"Am vazut ca au aparut mai multe informatii. Eu hotararea am anuntat-o de a-mi da demisia din grupul parlamentar PSD si azi de altfel mi-am anuntat si demsia in plen. In momentul acesta, am primit oferte de la toate partidele, dar decizia o voi anunta in scurt timp, in cazul in care ma voi indrepta catre un partid sau altul", a spus Mizil.

Ea a aratat ca este exclus sa candideze la Primaria Sectorul 5, iar Marian Vanghelie la Primaria Generala. "Ma voi indrepta catre Calarasi, voi lua decizia daca voi candida acolo la Consiliul Judetean", a spus Mizil, citata de MEDIAFAX.

Ea a precizat ca poarta discutii cu mai multe partide in afara celor din USL. "In momentul acesta port discutii cu toate celelalte partide in afara celor doua din USL. Nu sunt hotarata sa ma indrept catre niciun alt partid, nici PP-DD, nici UNPR, dar port discutii cu toate aceste partide", a spus Oana Niculescu Mizil.

Deputatul a tinut sa-i multumeasca presedintelui UNPR, Marian Sarbu, pentru oferta facuta. "Marian Sarbu este de stanga, un politician foarte bun si ii multumesc pentru vorbele frumoase si incredere. In cateva zile iau o decizie", a precizat Mizil. Ea a spus ca va ramane in continuare deputat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.