Deputatul Oana Niculescu-Mizil a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din PSD, ea sustinand ca judetul Calarasi "a fost vandut la propriu" catre PNL de PSD.

Intrebata daca a optat sa se alature unei alte formatiuni politice, Oana Mizil a raspuns negativ, mentionand ca va lua o decizie in cel mai scurt timp, "in cateva zile".

"In momentul acesta nu negociez cu nimeni", a aratat deputatul, adaugand insa ca, la jumatate de ora dupa ce a fost inlaturata de la conducerea PSD Calarasi, a primit oferte de la toate partidele politice in afara de USL, inclusiv de la PDL. Biroul Permanent al PSD a decis, luni, sa adopte o recomandare catre Comitetul Executiv, de inlocuire a Oanei Mizil de la conducerea PSD Calarasi, scrie MEDIAFAX.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, ca decizia demiterii liderului organizatiei de Calarasi, Oana Mizil, votata in BPN, va fi ratificata de CNEx, el aratand ca nu are nimic sa-i reproseze acesteia si ca aceasta decizie nu trebuie discutata cu Marian Vanghelie.

"Decizia nu trebuie discutata de nimeni cu domnul Vanghelie. Decizia s-a votat, dupa cum stiti, in BPN si va fi ratificata la Comitetul Executiv. Eu nu am niciun fel de repros de facut doamnei Mizil. A fost o decizie luata pentru a a organiza mai bine efortul USL de a castiga alegerile locale", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.