Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca va solicita in prima sedinta permanenta a partidului excluderea lui Teodor Melescanu.

Teodor Melescanu a anuntat ca se autosuspenda din functia de membru al PNL dupa nominalizarea sa pentru functia de director al SIE.

Aceasta desemnare este o afacere strict intre Traian Basescu si Teodor Melescanu si nu are nicio legatura directa sau indirecta cu PNL. Teodor Melescanu nu a informat pe nimeni despre aceasta nominalizare. Tradarea politica nu este un accident, episodul Melescanu nu este pentru mine foarte surprinzator. Important pentru opinia publica este ca USL nu are nimic in comun cu aceasta optiune a lui Traian Basescu si nici cu optiunea de viata a lui Teodor Melescanu”, a declara Crin Antonescu intr-o conferinta de presa.

Afla care a fost replica data de Melescanu lui Crin Antonescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat ca Melescanu nu va trece de Comisia de audieri pentru SIE, deoarece seful comisiei este de la PSD si acesta nu va convoca aceasta sedinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.