Senatorul Teodor Melescanu a declarat, marti, referindu-se la solicitarea presedintelui PNL, Crin Antonescu, de excludere a sa din partid, ca a urmat pas cu pas prevederile Statutului si ca, in opinia sa, este greu, daca nu imposibil, sa excluzi un membru autosuspendat.
"Suntem un partid liberal pana la proba contrarie si fiecare are dreptul la opinie. Din punctul meu de vedere, prevederile Statutului sunt foarte clare, le-am urmat pas cu pas, si din acest punct de vedere lucrurile sunt in regula, ca sa nu mai spun ca, dupa parerea mea, e foarte greu, daca nu imposibil, sa-l excluzi pe unul care e deja suspendat. Dar, ma rog, astea sunt alte chestiuni, de bucatarie", a spus Melescanu, citat de MEDIAFAX.

Teodor Melescanu, propus pentru functia de director SIE, este audiat pana in jurul orei 13:00 de Comisiile de aparare ale Camerei Deputatilor si Senatului, impreuna cu Comisia parlamentara speciala de supraveghere a activitatii SIE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.