Prim-vicepresedintele PDL Teodor Baconschi a declarat ca arhitectura Miscarii Populare va fi definitiva dupa alegerile locale.

“Important este ca ea (Miscarea Populara, n.r.) sa aiba si o componenta civica, sa atraga toate fortele, asociatiile profesionale, de ce nu, sindicatele, ONG-urile interesate in aceasta directie mare - adica finalizarea reformelor, continuarea unor politici publice care sa tina sub control deficitul si care sa nu ne expuna la riscul unui scenariu grecesc", a declarat Baconschi, intr-o emisiune la TVR Info.

El a mai afirmat ca Miscarea Populara este “o necesitate tactica pentru ca dreapta romaneasca, divizata pana acum in fel si chip, ramane izolata in fata unei aliante precum USL, care, in ciuda lipsei de alternativa practica la guvernarea Boc si astazi la guvernarea Ungureanu, este formata din nu mai putin de trei partide care s-au coalizat”, scrie mediafax.ro.

Discutii despre Miscarea Populara au avut loc si in anul 2011, insa decizii concrete in aceasta privinta nu au fost luate si nici anuntate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.