Prim-vicepresedintele PDL Roberta Anastase a declarat ca nu s-a luat o decizie in privinta constituirii Miscarii Populare, mentionand ca doreste sa se realizeze acest lucru si ca PDL trebuie sa fie initiatorul, fiind cel mai mare partid de dreapta pe scena politica.

"Noi, si eu personal cred ca trebuie sa discutam mult mai putin despre subiectul Miscarii Populare si, in primul rand, sa luam o decizie daca pornim la un astfel de demers si o spun ca un om care isi doreste ca acest lucru sa se realizeze, dar este o chestiune de optiune. Nu s-a luat aceasta decizie si o data ce definim exact conceptul despre care discutam, o data ce luam o astfel de decizie putem sa pornim la un demers", a afimat Roberta Anastase, citata de MEDIAFAX.

Ea a spus ca PDL trebuie sa ia decizia in privinta Miscarii Populare deoarece este cel mai mare partid de dreapta pe scena politica.

"Cred ca este o decizie politica pe care trebuie sa o ia PDL, el fiind, categoric, cel mai mare partid de dreapta de pe scena politica, el poate fi intiatorul unui astfel de demers, dar cred ca, in primul rand, trebuie sa discutam acest lucru intre noi, sa luam o decizie si abia dupa aceea, daca e cazul, sa pornim un astfel de demers, altfel discutiile nu-si au rostul acum", a mentionat Anastase, la intrebarea daca Miscarea Populara se va realiza pana a sfarsitul lui octombrie.

Anastase a mai spus ca nu au fost discutii pe marginea Miscarii Populare si ca in BPN nu s-au dat mandate tacite sau netacite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.