Biroul Permanent National al PSD a decis schimbarea lui Mircea Geoana de la conducerea Senatului.

  • PSD a solicitat in plen inlocuirea lui Geoana din functie

PSD a solicitat oficial in plenul Senatului, care este condus de Mircea Geoana, inlocuirea acestuia din functie cu Titus Corlatean.

Liderul PSD, Ilie Sarbu, a facut la tribuna solicitarea de introducere a acestui punct pe ordinea de zi a plenului de luni.

  • Biroul Permanent National al PSD a luat aceasta decizie cu doar un vot impotriva.

Potrivit discutiilor din conducerea PSD, senatorii social-democrati ii vor propune lui Geoana, in locul presedintiei Senatului, conducerea Comisiei de politica externa.

De asemenea, Titus Corlatean, actualul presedinte al acestei comisii, ar urma sa fie propunerea PSD pentru functia de presedinte al Senatului, au relatat sursele citate.

Geoana: E o mizerie! Sa ma bata Dumnezeu daca inteleg ce se intampla

Liderii PSD s-au adunat la Biroului Permanent National in jurul orei 15, pentru a discuta schimbarea lui Mircea Geoana de la conducerea Senatului.


Varianta discutata acum in BPN mai prevede ca PSD l-ar nominaliza pe Titus Corlatean in locul lui Geoana. De asemenea, "oferta" catre fostul lider al PSD include prelurea presedintiei Comisiei de politica externa a Senatului, condusa in prezent de Corlatean.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, nu a fost prezent la sedinta Biroul Permanent al PSD, el neprimind o invitatie oficiala in acest sens, scrie MEDIAFAX.

Geoana nu a primit nicio invitatie, oficiala sau informala, pentru a se prezenta la sedinta Biroului Permanent, desi mai multi membri ai BPN al PSD l-au criticat, saptamana trecuta, pentru atacurile la adresa unor lideri social-democrati, dar si pentru vizita facuta in SUA.

Geoana presedinte? Nicio sansa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.