Tribunalul Bucuresti a respins cererea de infiintare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu, actiune initiata de patronului OTV, decizia putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Actiunea de infiintare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) a fost inregistrata la Tribunalul Bucuresti in 12 aprilie, dupa ce, la inceputul aceleiasi luni, Curtea de Apel Bucuresti a respins definitiv o alta cerere a patronului OTV de infiintare a Partidului Poporului.

Cererea a fost judecata luni, instanta Tribunalului Bucuresti respingand actiunea. Hotararea poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti in cinci zile de la comunicare.

Avocatii lui Dan Diaconescu sustineau, in aprilie, ca pentru noua actiune de infiintare de partid, cu titulatura Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), au fost adunate aproape 50.000 de semnaturi, din Bucuresti si din tara.


Avocatul Catalin Fenechiu arata atunci ca statutul noului partid a ramas acelasi cu cel al vechiului partid, suferind doar mici modificari in organigrama. El preciza ca a fost extinsa organigrama conducerii partidului, in sensul ca vor exista mai multe posturi de conducere, datorita faptului ca vor exista filiale in toate judetele tarii, dar si in cele sase sectoare ale Capitalei.

La 1 aprilie, Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea patronului OTV Dan Diaconescu de infiintare a Partidului Poporului, decizia instantei fiind irevocabila, transmite MEDIAFAX.

Anterior, in 29 noiembrie 2010, Tribunalul Bucuresti admisese cererea de infiintare a Partidului Poporului. Decizia insa a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti de Partidul Popular si Asociatia Romanilor Sinceri.

Partid sau reclama mascata pentru Dan Diaconescu?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.