Curtea de Apel a respins, vineri, cererea de infiintare a Partidului Poporului. Hotararea Curtii este definitiva si irevocabila.

In 29 noiembrie 2010, Tribunalul Bucuresti a admis cererea de infiintare a Partidului Poporului, respingand contestatiile Partidului Popular si Asociatiei Romanilor Sinceri.

Decizia a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti de Partidul Popular si Asociatia Romanilor Sinceri. Vineri, instanta a admis contestatia si a respins cererea de infiintare a Partidului Poporului, transmite MEDIAFAX.

Cererea a fost depusa si inregistrata in 26 august 2010, la Tribunalul Bucuresti. Actiunea de inregistrare a partidului a venit dupa ce Dan Diaconescu a declarat, in 25 iunie 2010, la eliberarea sa din detentie, in dosarul in care este acuzat de santaj, ca va intra in politica si ca va infiinta un partid. El si-a motivat decizia prin faptul ca arestarea sa ar fi fost motivata politic.

  • Hotararea Curtii de Apel Bucuresti este irevocabila.

Programul politic al partidului, la care Diaconescu spunea ca a lucrat in perioada in care a fost in arest, isi propunea aplicarea asa-zisei legi "Cojocaru-OTV", prin care toti romanii "care au fost furati de 20 de ani incoace" sa fie despagubiti de stat cu cate 20.000 de euro, cresterea pensiilor si salariilor, scaderea taxelor si impozitelor, reformarea sistemului judiciar prin introducerea juratilor in procese si generalizarea eliberarilor pe cautiune.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.