Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, sustine o schimbare a denumirii si a siglei partidului, insa precizeaza ca aceasta trebuie sa se faca printr-o "abordare coerenta" cu Partidul Popular European.

Vasile Blaga a declarat, sambata, la Sfantu Gheorghe, referitor la o posibila schimbare a denumirii si a siglei PDL, ca acest lucru trebuie sa se faca printr-o "abordare coerenta" cu Partidul Popular European (PPE).

"Sunt discutii de parcurs. Personal cred ca va trebui sa facem acest lucru si printr-o abordare coerenta cu Partidul Popular European, dar toate la timpul lor ", a afirmat Vasile Blaga, mentionand ca timpul pana la Conventia Nationala a PDL este prea scurt, dar trebuie facuti pasi in continuare.

Intrebat daca trebuie schimbata denumirea si sigla partidului, secretarul general al PDL a raspuns: "Opinia mea este ca da, dar in timp, intr-un timp scurt".

Vasile Blaga a precizat ca o astfel de decizie va trebui luata pana la alegerile locale din 2012.


Vasile Blaga, Sever Ionescu si Valeriu Stoica au participat, sambata, la Sfantu Gheorghe, la o dezbatere publica cu tema "Doctrina populara - sinteza valorilor si principiilor dreptei", initiata de Institutul de Studii Populare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.