Sorin Ovidiu Vintu a venit, marti, la Tribunalul Bucuresti intr-un scaun cu rotile, el spunand ca incepe vanatoarea impotriva presedintelui, pentru ca procesul sau nu are legatura cu justitia, ci este consecinta luptei sale directe cu regimul lui Traian Basescu.

Sorin Ovidiu Vintu a lipsit de la ultimele trei termene din dosarul in care este judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa, pentru ca inaintea datelor programate pentru judecata s-a internat in spital, ultima data pentru o fractura la rotula.

Omul de afaceri s-a prezentat, marti, la Tribunalul Bucuresti, el fiind adus intr-un scaun cu rotile, transmite MEDIAFAX.


El a declarat, la iesirea din sala de judecata, ca regimul lui Traian Basescu a pornit o vanatoare impotriva lui, motiv pentru care "de astazi" si el porneste un razboi impotriva presedintelui.

"Vreau sa va anunt inca o data ca acest proces nu are legatura cu justitia. Este doar consecinta luptei mele directe cu regimul lui Traian Basescu. Domnia sa a pornit o vanatoare impotriva mea folosind toate institutiile coercitive ale statului. Vreau sa va comunic ca incepand de azi si eu am decis sa deschid o vanatoare crunta impotriva domniei sale si a tuturor celor care il sprijina", a declarat Vintu la iesirea din sala de judecata.

  • Vantu nu are incredere in justitie

Sorin Ovidiu Vintu a declarat, in fata judecatorului Camelia Bogdan, ca nu are incredere in judecata ei si ca nu vrea sa fie audiat de acest magistrat.

Vintu a spus ca nu doreste sa dea o declaratie in fata magistratului care prezideaza cauza, judecatorul Camelia Bogdan. Aceasta l-a intrebat daca face cerere de recuzare impotriva sa.

Unul dintre avocatii lui Vintu a intervenit si a spus ca apararea cere recuzarea instantei pe motiv ca judecatorul Camelia Bogdan ar fi fiica unuia dintre pagubitii FNI, Nicolae Bogdan, care s-ar regasi si ca parte civila in dosarul privind prabusirea Fondului de Investitii si in care a fost condamnat Nicolae Popa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.