Magistratul care judeca dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu este acuzat de favorizarea infractorului a cerut lamuriri, vineri, in legatura cu un bilet medical, depus anterior la dosar, care ar proveni de o clinica vieneza unde sunt tratate probleme cardiologice, dar care este semnat de un ginecolog.

Judecatorul Camelia Bogdan a spus, vineri, ca nu intelege de ce un act medical ce viza probleme cardiologice este semnat de un medic ginecolog.

La termenul din 6 decembrie Sorin Ovidiu Vintu a depus la dosar o copie a unei recomandari facute de seful unei clinici vieneze privind internarea omului de afaceri in aceasta unitate, transmite MEDIAFAX.

Judecatorul Bogdan le-a cerut avocatilor lamuriri suplimentare si sa depuna la dosar originalul acestei recomandari medicale.

Referitor la aceasta problema, Sorin Ovidiu Vintu a precizat ca s-a operat in urma cu trei ani la clinica medicala respectiva, interventia chirurgicala fiind facuta de specialistul acestei clinici, un profesor universitar in cardiologie care de altfel si-a dat acceptul cu privire la aceasta recomandare semnata de seful clinicii. Mai precis, Vintu a aratat ca recomandarea a fost facuta in mod efectiv de cardiologul sau si doar documentul redactat a fost semnat de seful clinicii care este ginecolog.

Judecatorul nu s-a aratat convins de aceste precizari si a cerut ca pana la termenul din 7 ianuarie 2011 apararea omului de afaceri sa depuna documentul in original, redactat in limba engleza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.