Traian Basescu i-a atacat dur pe Victor Ponta si Crin Antonescu, miercuri seara la B1Tv.

Presedintele sustine ca liderul PSD a venit in 2008 pentru a-i cere ajutor si pentru a-si negocia un post de ministru. Acesta il acuza si pe Crin Antonescu si sustine ca l-a ajutat sa intre in Parlament.

"Omul asta a venit pres la mine, la mine in birou, acest Victor Ponta, cum au facut-o si altii. Ma intreba: M-ati putea sprijini la competitia pentru alegerile de la Primaria Capitalei? Raspunsul meu a fost: nu, ca nu ai sanse, vezi-ti de treaba!", a declarat Traian Basescu, transmite un comunicat al PDL.

"Acest Victor Ponta,pe care il vedeti tipand. Or, nu pot sa-I mai tolerez obraznicia cand il stiu cate parale face", a adaugat presedintele.

Dar atacurile nu s-au oprit aici: "Din experienta pe care o am, Victor Ponta e nimic pentru PSD", a mai spus liderul Romaniei. "El trebuie sa-i placa lui Adrian Nastase, lui Iliescu, lui Dragnea. I se pare ca a fi obraznic ajuta la ceva. Ma face sa constat ca nu doar fata il arata ca imatur, dar si comportamentul". [Adevarata fata a lui Victor Ponta?]

Presedintele a declarat si ca Victor Ponta a venit la el pentru a-si negocia un post de ministru inainte de alegerile interne din PSD.

  • Ajutorul dat lui Antonescu

In cadrul emisiunii, Traian Basescu a vorbit si despre liderul PNL, Crin Antonescu, pe care sustine ca l-a ajutat sa ajunga in Parlament la alegerile din 2004, dupa ce a intervenit Stolojan pentru el.

"Pe Crin Antonescu l-am ajutat intr-un moment de criza al lui,cand nu-l mai primea nicio organizatie sa candideze undeva,era deputat de Tulcea si organizatia de Tulcea nu l-a mai primit sa candideze pe listele ei in 2004,si atunci m-a rugat domnul Stolojan,la schimbarea de stafeta,sa am grija,ramanand liderul aliantei,sa am grija ca a avut o situatie grea - si intr-adevar a avut o situatie grea - sa poata sa candideze undeva si l-am pus pe lista de Bucuresti", a spus Basescu.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Presedintele s-a declarat uimit de tonul agresiv adoptat acum de Crin Antonescu si Victor Ponta si a declarat ca nu le mai tolereaza obrazniciile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.