UNPR sustine ca presedintele PSD, Victor Ponta, este "un arivist de cursa lunga", care a vrut sa plece din PSD pentru a deveni ministru al Justitiei.

Intr-un comunicat remis, miercuri, agentiei MEDIAFAX, UNPR arata ca "tanarul Ponta minte cu tupeu", facand referire la afirmatia presedintelui PSD, care spunea, marti, ca parlamentarii care pot fi "cumparati" de actualul Guvern se regasesc in partidul condus de Gabriel Oprea.

"Prins si dovedit ca samsar de voturi, diversionistul Ponta, in loc sa dea explicatii, incearca sa arunce pisica in curtea altora si toarna aceleasi vechi minciuni despre parlamentarii UNPR. Cu siguranta ca Victor Ponta este obisnuit cu vanzarea de constiinta si cu trocul de voturi din propriul partid", se arata in comunicat.

UNPR afirma ca Ponta ar trebui sa se uite in oglinda daca vrea sa vada politicieni cumparati.

"El este primul care poate fi banuit ca s-a vandut unor interese oculte. De aproape un an ii tolereaza in jurul sau pe cei care au vrut sa aduca la butoanele puterii crima organizata. Si, in loc sa faca lumina si apoi curat in curtea PSD, Victor Ponta se comporta, constient sau nu, ca o unealta si portavoce a intereselor ascunse", se mai arata in comunicatul citat.

UNPR mai sustine ca masura carierei lui Ponta este data de anii de stat cu caciula in mana pe la usi si numarul de valize carate pe drumul parvenirii.

"Victor Ponta, tocmai pentru ca nu are principii, a vrut sa plece din partid si sa devina ministru. Iar singurul lucru care l-a retinut in PSD nu a fost doctrina, ci faptul ca nu i-a fost garantat postul de ministru al Justitiei. Marele proiect al lui Victor Ponta era sa se dezbrace de ideologie, sa pozeze in tehnocrat si sa faca mici aranjamente cu mari dosare. In rest, ar fi stat ascuns prin birouri si, mai des, pe la raliuri si ar fi mers in aceleasi concedii scumpe", mai afirma UNPR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.