Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a anuntat, marti, ca impreuna cu grupul parlamentar al PDL va depune plangere penala la adresa liderului PSD Victor Ponta, pentru ca acesta ar fi votat succesiv la Legea pensiilor, desi nu s-a aflat in sala.

Anastase a mai spus ca PDL va face plangeri penale si impotriva parlamentarilor PSD care "au adus distrugeri si au blocat" dezbaterea privind numirea unui judecator la Curtea Constitutionala, transmite MEDIAFAX.

PSD a depus, marti, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, o plangere penala impotriva presedintelui Camerei, Roberta Anastase, si a secretarului Sever Voinescu pentru abuz in serviciu, fals intelectual si fals in declaratii publice, a anuntat deputatul PSD Radu Moldovan.

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, a spus ca social-democratii considera ca Anastase si Voinescu trebuie sa plateasca in justitie pentru ceea ce au facut la dezbaterea legii pensiilor, incercand sa o treaca "furand votul".

Anastase si Voinescu, acuzati de abuz in serviciu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.