Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca juristii partidului lucreaza la o plangere penala impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, pe care o acuza de abuz in serviciu si uz de fals.

Ponta a precizat ca plangerea penala impotriva Robertei Anastase va fi depusa la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

El a mentionat ca obiectul plangerii penale va fi abuz in serviciu, fals si uz de fals la votul dat in Camera Deputatilor, saptamana trecuta, la Legea pensiilor, transmite MEDIAFAX.

Victor Ponta a spus ca "infractiunea este deja comisa", referindu-se la votul dat saptamana trecuta de Camera Deputatilor la Legea pensiilor.

"Abuzul in serviciu, falsul si uzul de fals oricum au fost comise. PSD oricum va depune plangere penala impotriva Robertei Anastase", a continuat el.

Ponta a spus ca anuntul despre posibilitatea reluarii votului la Legea pensiilor echivaleaza cu recunoasterea greselii.

"Daca se reia votul obtinut fraudulos, este obligatoriu sa se reia cu tot ce s-a obtinut data trecuta", a adaugat el, precizand ca PSD va contesta votul la Biroul Permanent.

Ponta nu a precizat cand va fi depusa aceasta plangere penala.

Scandalul Ponta-Anastase continua: Caragiale "intra in joc"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.