Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la inceputul sedintei BPN, ca se "bucura" ca presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, l-a citit pe Caragiale si ii "aplica" principiile la numaratoarea voturilor.

Ponta a spus ca votul dat saptamana trecuta in Camera Deputatilor, la Legea pensiilor, este "un precedent extrem de periculos", el acuzand faptul ca in sala de plen erau doar 80 de deputati.

"Cel mai important lucru in aceasta saptamana este (...) de a face tot ce tine de noi din punct de vedere politic pentru a sanctiona frauda fara precedent care a avut loc saptamana trecuta in Camera Deputatilor, frauda a PDL si a asociatiilor lor, sigur, coordonata de doamna Anastase, si prezentata de toata televiziunile, in urma careia 80 de parlamentari PDL si probabil independenti, sau ce-au mai fost ei, au hotarat sa distruga viata a sase milioane de pensionari", a continuat el, citat de MEDIAFAX.

Ponta a replicat si afirmatiei Robertei Anastase, care a declarat ca presedintele PSD ar fi "micul Catavencu".

"80 de parlamentari numarati, e adevarat, ca in Caragiale, cu doua la prefectura, doua la scoala de fete. Ma bucur sa vad ca doamna Anastase l-a citit pe Caragiale si ii si aplica principiile. De la 80 de deputati prezenti a numarat 170 prezenti si viata a sase milioane de pensionari va fi afectata de aceasta frauda cumplita", a declarat Ponta.

El a mai apreciat ca votul de la Legea pensiilor ar fi "un precedent extrem de periculos", care ar putea fi "aplicat" si la alte legi, precum Codul muncii si Legea salarizarii in sistemul bugetar.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a apreciat, duminica, la Sinaia, ca singura titulatura care i se potriveste liderului PSD Victor Ponta este "micul Catavencu", intrucat pentru acesta "responsabilitatea e sublima, dar lipseste cu desvarsire".

Citeste si:
Roberta Anastase si Teodor Melescanu au intrat din nou in Parlament
Roberta Anastase si Teodor...

Ponta: "Roberta Anastase este un fel de Ali Baba, seful hotilor din PDL"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.