Vicepresedintele PDL Raluca Turcan considera ca liderul PSD Victor Ponta este o "caricatura de Che Guevara", ca joaca acestuia "de-a Fidel Castro si Che Guevara incepe din ce in ce mai mult sa arate ca o partitura proasta" si ca Ponta este adevaratul mostenitor ideologic al lui Ion Iliescu.

"Pentru Victor Ponta, joaca de-a Fidel Castro si Che Guevara incepe din ce in ce mai mult sa arate ca o partitura proasta. Si periculoasa. Ponta e o caricatura de Che Guevara, nici nu cred ca a facut armata. Cred ca Victor Ponta a sarit serios calul, desi conduce PSD de numai 6 luni. Cum altfel se poate explica faptul ca a aparut la conferinta organizata de PSD Constanta cu simboluri comuniste vizibile, in acelasi mod in care prietenul sau Radu Mazare o face de o buna bucata de vreme? Cum isi permite Victor Ponta sa vorbeasca despre rasturnarea prin forta a unei guvernari democratice intr-o tara membra a Uniunii Europene? E incredibil ca un lider politic al unui partid important al Romaniei poate sugera asa ceva", scrie Raluca Turcan pe blogul sau.

Ea a aratat ca lui Victor Ponta i s-ar cuveni o cura de istorie recenta pentru a vedea ce au facut "niste purtatori de stele rosii ca si el", cu 60 de ani in urma si ca adevaratul mostenitor ideologic al lui Ion Iliescu este Ponta, transmite Medifax.

"Cred ca domnului Ponta i s-ar cuveni o cura de istorie recenta. De exemplu, o vizita la Muzeul de la Sighet, ca sa vada ceea ce niste purtatori de stele rosii ca si el au facut cu vreo 60 de ani in urma: batai, torturi, crime. Nu Adrian Nastase sau Mircea Geoana sunt mostenitorii lui Ion Iliescu. Adevaratul mostenitor ideologic al lui Ion Iliescu este Victor Ponta. Daca Mircea Geoana si Adrian Nastase mai aveau cumva complexul PSD ca partid ex-comunist, Victor Ponta nu are niciun complex, ci dimpotriva, face parada de radicalism si cocheteaza cu ideile comuniste fara nicio problema", mai sustine Turcan.

  • Distractie in PSD

Marti seara, Radu Mazare a fost reales in cadrul Conferintei Judetene a PSD Constanta in functia de presedinte al organizatiei judetene, el fiind liderul social-democratilor constanteni din anul 2003. La Conferinta judeteana, au participat liderul social-democrat Victor Ponta, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, senatorul Miron Mitrea si parlamentarii PSD de Constanta Alexandru Mazare, Nicolae Moga, Matei Bratianu si Manuela Mitrea.
Citeste si:
Cîțu: „Raluca Turcan să-și asume dacă nu mai sunt fonduri pentru...
Cîțu, răspuns la acuzațiile...

Mazare a venit imbracat in costum de militar la Conferinta Judeteana a PSD Constanta, care a ales noua conducere a formatiunii politice, si le-a spus celor prezenti ca ii imbraca in militari si merg sa faca Revolutie in cazul in care celelalte masuri nu functioneaza. Victor Ponta a preluat din atitudinea revolutionara a lui Radu Mazare si la inceputul discursului si-a pus pe cap o sapca verde cu o stea rosie in frunte pe care a marturisit ca o are din China.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.