Emil Boc lucreaza pentru PSD. Prim-ministrul este arogant, iar Opozitia, iresponsabila, sustine euro-parlamentarul PDL Cristian Preda, intr-un interviu la RFI.

Cristian Preda critica din nou guvernarea Boc. Europarlamentarul PDL considera ca, prin esecurile sale economice, Emil Boc nu face decat sa duca la cresterea PSD in sondaje. „E grav ca Emil Boc lucreaza in favoarea PSD, pentru ca efectul guvernarii lui Boc este reluarea unei anumite tendinte in opinie, pe care o aveam la inceputul anilor 2000 si anume plasarea PSD-ului intr-o pozitie de partid dominant pe scena. Stie toata lumea care au fost efectele : 2000-2004, o guvernare in care Nastase dicta”, critica Preda.

Premierul vrea sa ne duca pe Luna cu bicicleta, dar noi trebuie sa-i spunem ca e nevoie de un alt vehicul, scpune europarlamentarul, care il catalogheaza drept arogant pe premierul Emil Boc, transmite RFI.

Criticile lui Preda nu se opresc in ograda propriului partide, acesta continuand cu liderii opozitiei din PNL si PSD pe care ii acuza ca nu isi iau rolul in serios ci nu fac altceva decat sa ridiculizeze situatia din tara.

Opozitia cere alegeri anticipate. Crin Antonescu am vazut ca ieri cerea repetarea alegerilor de anul trecut. E ridicol! Trebuie responsabilitate din partea tuturor. Faptul ca Opozitia nu e serioasa si ca vrea mai degraba sa ridiculizeze ce se intampla, decat sa participe la o constructie, asta nu ne da dreptul sa vedem ca si in tabara noastra exista aceasta precaritate a mijloacelor”, sustine Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.