Dupa ce astazi la Timisoara s-au auzit din nou, dupa 20 de ani, lozinci anti-comuniste, utilizatorii de Twitter pun la cale proteste si in Capitala: "Hai la 6 in Piata Universitatii sa spunem NU comunismului! Sa sustinem Timisoara!".
Protestele anti-PSD, de astazi, de la Timisoara sunt comentate in direct si pe site-ul de socializare Twitter. Toate comentariile pot fi accesate aici si apar cu o repeziciune uimitoare, amintind de reactiile twitteristilor din timpul revoltelor de la Chisinau.

Mesaje de solidaritate sosesc si din Bucuresti, utilizatorii de Twitter indeamna la adunare generala, un "flash-mob anticomunist" la ora 18:00.

Situatia aparte si anume faptul ca ne aflam inca, intr-o dura campanie electorala, produce insa confuzie. Nu mai stim care este limita intre opiniile celor care protesteaza impotriva ideilor comuniste si indemnurile de natura electorala. In paralel cu aceste mesaje difuzate prin intermediul Twitter, circula si mesaje pe telefonul mobil, se pare, transmise de catre sustinatori PD-L: Basescu isi cheama "armata" in centrul Bucurestiului.

[VIDEO] Timisoara: 1 Decembrie marcat de violente politice


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.