Cele doua partide din coalitie se intrec in ambiguitati si declaratii opuse, oferind informatii contradictorii pana si referitoare la data alegerilor prezidentiale.
Dupa ce vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, a declarat ca va propune scoaterea de la guvernare a colegilor social-democrati, luni afirmatiile acestuia au fost total opuse. In coalitie a mai aparut, totusi, si “nota interna a PSD”, nerevendicata de social-democrati, care include, potrivit membrilor PSD, “adevarul” potrivit caruia PD-L practica racolarea din randul parlamentarilor social-democrati, arata Gardianul, care face o prezentare a tuturor subiectelor care ii deferentiaza pe membrii coalitiei de guvernare.

De exemplu, data alegerilor prezidentiale reprezinta o decizie clara pentru PSD si o hotarare care nu a fost luata inca pentru PDL. [Coalitia a ales data alegerilor prezidentiale]

In timp ce senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat foarte convinsa ca scrutinul pentru prezidentiale va avea loc pe 22 noiembrie, vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, afirma ca cele doua partide nu au ajuns la un acord asupra acestei date.

O alta problema o mai reprezenta diversele acuzatii pe care si le arunca formatiunile. PSD spune intr-o “nota interna”, data publicitatii de presa, ca PDL incearca sa le “fure” colegii. Ciudat este ca PSD nu recunoaste documentul, insa declara ca este de acord cu acest detaliu. Pe de alta parte, PDL-ul se apara, comentand ca aceasta este o alta modalitate a social-democratilor de a-si face campanile electorala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.