Deputatul PSD, Adrian Nastase., informeaza ca a aflat, din surse credibile, ca presedintele Traian Basescu planuieste un nou atac DNA inpotriva sa.
Din surse credibile, am aflat ca Basescu a ordonat DNA-ului sa mareasca presiunea, in perioada urmatoare, asupra unor adversari politici, inclusiv impotriva mea”, a declarat Nastase, intr-un mesaj postat pe blogul personal.

Cu toate astea, Nastase nu se arata foarte ingrijorat si nici surprins de aeasta veste.

Cine e de vina?

In ultimul timp, Adrian Nastase a avut parte de multa “activitate”, iar in ultimele sase luni, de cand se afla in Parlament, DNA-ul i-a mai facut un dosar – “Trofeul Carpati” – si Parlamentul i-a votat in plen alte doua – unul pentru si unul impotriva urmaririi penale.

In urma acestor “evenimente”, fostul premier l-a acuzat pe Traian Basescu ca ar fi comandat dosarele impotriva sa cu ajutorul “prietenului” Daniel Morar (seful DNA – n. red).

Cu toate astea deputatul PSD nu se arata ingrijorat si le transmite “sustinatorilor” sai un sincer: “Vom trai si vom vedea”.

Deputatii au decis: Nastase nu va putea fi anchetat in Dosarul Zambaccian 1

Nastase: Basescu are nevoie de un tap ispasitor pentru lipsa reformei in Justitie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.