Cei care stiu ca broccoli nu poate fi mancare si nu citesc instructiuni de asamblare, cei care vad mai bine ca arbitrii orice faza, cei care in grup se hidrateaza, cei care se declara iubitori de animale, cei care isi gasesc oricand un plan de evadare, Ooooooo, veniti acum, e Ziua Barbatului!

Miercuri, 5 mai, in Parcul Copiilor, barbatilor li se organizeaza o mega-petrecere cu muzica live, vedete, concursuri cu premii, fete frumoase, masini tunate, momente tari din sport, mancaruri bine preparate si muuuulta bere!


Bergenbier instaureaza “cod galben de sarbatoare”! Anda Adam, Andreea Banica, Parazitii, Zdob si Zdub si Iris vor canta incepand cu orele 17.00. Dintre vedetele care vor participa la marea sarbatoare a barbatilor din capitala se numara: Ion Oncescu (luptator profesionist de skandenberg, actualul campion mondial la ambele maini), Titi Aur (campion national la raliu), Ciprian Sora (cel mai bun luptator K1 din tara), Leonard Doroftei (campion mondial WBA) si Emeric Ienei (celebru antrenor din fotbalul romanesc).

Acestea sunt doar cateva dintre surprizele serii: duelul in premiera Sora (K1) vs Doroftei (box) sau show-ul cu multi cai putere prezentat de Titi Aur. In plus, pentru iubitorii de adrenalina, Bergenbier pune la dispozitia participantilor Toyota Offroad Kit - o demonstratie live de offroad extrem si privilegiul special de a ocupa pozitia de copilot pe un traseu cu obstacole.

Pentru iubitorii de sport va fi amenajata o zona speciala, cu instalatii Wii, mese de fusball, skandenberg si darts, iar barbatii cu spirit de competitie se vor putea lua la intrecere in zona de concursuri.

Petrecerea incepe la ora 17.00 si va dura pana tarziu in noapte. Ziua Barbatului se va incheia cu un show special de artificii si laser.

Pe langa evenimentul din Bucuresti, Bergenbier organizeaza petreceri speciale pentru barbati in alte 15 orase din tara: Baia Mare, Braila, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Slobozia, Timisoara si Tulcea. Programul petrecerilor din cele 16 orase este disponibil pe site-ul campaniei:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.