Trupa americana de metal Kamelot va sustine un concert in Romania, in cadrul celei de a cincea editii a Festivalului ARTmania 2010.

Festivalul se va desfasura la Sibiu intre 13 si 15 august, Kamelot fiind prima formatie care a confirmat prezenta pe scena acestui festival, au anuntat organizatorii.

Concertul este programat in prima zi a festivalului, vineri, 13 august, iar biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.ticketpoint.ro.

Kamelot, formatie infiintata de chitaristul Thomas Youngblood si tobosarul Richard Warner in 1992, combina diferite stiluri definind o marca distincta: “Cantam Power Metal la fel de mult ca si Progressive Metal si Gothic Metal”, spune fondatorul trupei, Thomas Youngblood. Din 2005, trupa a devenit un cvintet.

In ultimii trei ani, pe scena festivalului de la Sibiu au fost prezente trupe rock consacrate, printre care Nightwish, HIM, Opeth, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation. Festivalul prezinta concerte in Piata Mare din Sibiu si expozitii, petreceri, precum si alte actiuni culturale in cetatea medievala a Sibiului.

ARTmania Festival 2010 este organizat de ARTmania Events in parteneriat cu Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Local Sibiu.

Pana in 30 aprile, biletele si abonamentele pot fi achizitionate la pretul de 70 lei pe zi si 110 lei pentru abonamente. In perioada 1 - 31 mai, tarifele vor fi de 80 lei pe zi si 140 lei pentru abonamente, intre 1 iunie - 12 august - 90 lei pe zi si 160 pentru abonamente, 13-15 august - 110 lei pe zi si 180 lei pentru abonamente. La aceste preturi se adauga comisionul de ticketing in valoare de 6%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.