Candidatul democrat Barack Obama a discutat telefonic luni cu fostul presedinte Bill Clinton, care l-a criticat constant in alegerile primare, relateaza NewsIn.
Discutia intervine la trei zile de la prima reuniune publica de la sfarsitul primarelor intre Obama si a lui Hillary Clinton, vineri, in localitatea cu nume simbolic Unity (Unitate).

"Senatorul Obama a avut o discutie fantastica si este onorat de sustinerea pe care i-o acorda Bill Clinton in aceasta campanie", a declarat Bill Burton, purtator de cuvant. Obama "a crezut mereu ca Bill Clinton este unul dintre marii lideri ai acestei tari si unul dintre spiritele stralucite. Este nerabdator sa-l vada in campanie si sa primeasca sfaturi de la el", a adaugat Burton.

Saptamana trecuta, presa a sugerat ca, in pofida angajamentului asumat de Hillary de a face totul pentru ca Obama sa fie ales presedinte, Bill Clinton este inca furios din cauza rezultatului bataliei din primare. El a fost acuzat in cursul alegerilor ca a mizat pe cartea rasiala in ceea ce il priveste pe Obama, care ar putea deveni primul presedinte afroamerican al Statelor Unite.

Marti, Clinton a emis un comunicat laconic, de o fraza, in care isi exprima sustinerea fata de Obama. "Presedintele Clinton promite sa faca tot ce poate si ce i se cere pentrru a se asigura ca senatorul Obama va fi viitorul presedinte al Statelor Unite, potrivit textului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.