Jurnalistul Shyam Bhatia face cateva dezvaluiri incendiare despre fostul premier pakistanez Benazir Bhutto ar fi transmis Phenianului informatii privind procesul de imbogatire a uraniului. In schimb, ex-premierul ar fi obtinut date despre rachetele nord-coreene.
SUA si Coreea de Nord sunt pe cale de a ajunge la un acord privitor la programul nuclear al Phenianului. Dar activitatea de imbogatire a uraniului, care ar fi practicata clandestin de regimul nord-coreean, ramane o piedica in calea acestuia, scrie "Le Monde".

In momentul in care serviciile americane de informatii pareau tot mai sigure ca programul nuclear al Phenianului nu a fost niciodata operational, chestiunea a fost repusa pe tapet in mod neasteptat, capatand o intorsatura de roman politist al carui personaj principal este Benazir Bhutto (asasinata in 2007).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.