Strip-tease la locul de munca este ultima moda in materie de petreceri-surpriza pentru femei in Italia. De obicei, colegele viitoarei mirese ii cheama un stripper in pauza de masa sau la sfirsitul programului de munca si fac in asa fel incit sa ii lase singuri deoarece, de cele mai multe ori, "surpriza" se termina cu o partida de sex. Si toate acestea pentru doar 100 de euro, dezvaluie revista italiana "Panorama". Oficial, baietii sint tocmiti doar pentru un numar de dans erotic, insa, de cele mai multe ori, in borseta stripperului se ascund creme lubrifiante si jucarioare erotice.

Companiile care ofera astfel de servicii s-au inmultit foarte mult in ultimul an, semn al faptului ca femeile au inceput sa prinda curaj si sa-si ia adio de la viata de celibatara cu petreceri din ce in ce mai deocheate, privilegiu care, pina nu de mult, era rezervat doar barbatilor.

Potrivit psihologilor, ultimele zile dinaintea nuntii sint foarte riscante in ceea ce priveste fidelitatea. Aceste afirmatii au fost confirmate de un recent sondaj de opinie, in cadrul caruia 62% din italiencele chestionate au recunoscut ca s-au culcat cu un alt barbat cu putin inainte de nunta, pentru a fi sigure ca si-au ales bine mirele. In acelasi timp, 30% din femeile care "au calcat strimb", inainte sau dupa nunta, afirma ca nu au facut-o din dragoste, ci din pura curiozitate. Perioada in care femeile insala cel mai mult este iulie-septembrie, adica exact lunile in care se fac cele mai multe nunti, releva sondajul.

Intoarsa de la altar

Cel mai bun exemplu in acest sens este cel povestit de Dede, un stripper din Rimini, care chiar a reusit sa convinga o mireasa sa nu se prezinte a doua zi la altar. "A fost fascinata de farmecul meu personal chiar in ultima noapte de celibatara", povesteste tinarul. "Intr-un an, profitul nostru s-a marit de cinci ori. Avem si cite 10-15 programari pe saptamina", afirma Aris Gagliardi, organizatorul unor astfel de petreceri-surpriza.

"Am reusit sa organizez si cite 150 de spectacole pe noapte in Rimini", declara mindru si Franco Cren, presedintele Federatiei Italiene de Strip-tease.
"Femeile vor sa se simta independente si emancipate, dar trebuie sa inteleaga ca a fi libera nu inseamna sa vorbesti urit si sa faci gesturi vulgare, specifice barbatilor", explica sexologul Willy Pasini, referindu-se la problemele cu care se confrunta stripperii. "E adevarat, noi sintem primii care ne simtim stinjeniti de anumite exclamatii si avansuri. Mai ales la petrecerile private, unde femeile se afla departe de ochii indiscreti", povesteste JT Stone.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.