Un politician nipon care se crede Iisus si Dumnezeu, un barbat perfect sanatos declarat decedat timp de 18 ani si un altul insarcinat cu propriul frate sint inclusi in lista celor mai ciudati oameni ai Planetei. Socheaza prin ei insisi sau prin intimplarile ciudate pe care le-au trait. Zece indivizi si povestile lor alcatuiesc clasamentul persoanelor neobisnuite de pe glob, pus la punct de site-ul american Oddpeak.

Liderul clasamentului este thailandezul Hai Ngoc, in virsta de 64 de ani, care a petrecut 11.700 de nopti consecutive fara sa inchida un ochi. In ciuda faptului ca nu mai doarme din anul 1973 cind a suferit de o febra care i-a declansat insomnia, Ngoc este in forma perfecta si lucreaza cot la cot cu ceilalti oameni. Al doilea bizar al lumii este indianul Sanju Bhagat, care a ascuns in stomac timp de 36 de ani corpul deformat al fratelui sau geaman.

In toata aceasta perioada, medicii au crezut ca Bhagat sufera de o tumoare gigantica, insa cind l-au operat au descoperit un fetus in fetu, diagnostic identificat pina in prezent in numai 90 de cazuri in toata lumea. A treia pozitie pe lista este ocupata de niponul Shoichi Yokoi, fost soldat inregimentat in 1941 in Armata Imperiala Japoneza, care in timpul razboiului s-a ascuns in jungla din Insula Guam de teama sa nu fie descoperit de americani si a locuit acolo aproape 28 de ani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.