Francezul Daniel Anceneaux a petrecut saptamani la rand vorbind pe Internet cu o femeie interesanta si senzuala, inainte de a aranja o intalnire cu misterioasa partenera de discutii.

La intalnire a avut insa o surpriza de proportii: a descoperit ca femeia pe care abia astepta sa o imbratiseze si sa o sarute era propria sa mama!

"Ma gandeam ca ma voi intalni cu femeia visurilor mele. Cand am ajuns la locul stabilit, ea era acolo, purtand pantaloni albi si o bluza roz, exact asa cum mi-a spus ca va fi imbracata. Cand m-am apropiat insa, iar ea s-a intors, amandoi am avut socul vietii noastre. Nici nu mai stiam ce sa spun. In capul meu rasunau doar cuvintele: Dumnezeule! E mama!", a povestit francezul, citat de Associated Press. Povestea lor a ajuns pe mana unei televiziuni, iar a doua zi intamplarea a aparut la stiri, cu tot cu pozele lor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.